Muurverf


VEVEO muurverven voor binnen bestrijken alle ondergronden en afwerkingsniveau's. Nicotine- en watervlekken? Geen probleem. Een chique zijdeglans? Net zo makkelijk. Een spuitpleisterondergrond? Geen enkel punt. Uiteraard voldoen alle muurverven voor binnen aan de Arbo-wetgeving voor binnenschilderwerk.

Met VEVEO beschikt u over een compleet pakket muurverven voor buiten. Een pakket waarmee u alle ondergronden optimaal beschermt. Van beton, pleister- en metselwerk tot minerale ondergronden en cementgebonden gevelbeplating. Alle producten zijn bovendien makkelijk te verwerken.

Met de muurverven van Veveo creëert u moeiteloos de fraaiste wanden en plafonds in precies die kleurnuance wat u verlangd. Alle Veveo binnenmuurverven hebben een hoge witheid, dekken zeer goed en vergelen niet. Daarbij zijn ze ook nog eens was- en schrobbaar zodat vlekken geen blijvende indruk achterlaten. Afhankelijk van de ondergrond kiest u de weinig vullende variant met de ruime open tijd, de niet verzeepbare muurverf met de fraaie zijdeglans of het ademende type met minder vuilaanhechting. Ze zijn allemaal reukarm.