Primers


De Special primers van Veveo staan aan de basis van het mooiste lakwerk. Maar met dat lakwerk bent u er nog niet. Voor het fraaiste resultaat moet de rest van het schilderwerk daar wel naadloos op elkaar aansluiten. Om binnen- en buitenmuren en plafonds nog beter uit de verf te laten komen is er een ruime keuze in muurverven en pleisters van Veveo. En als de keus eenmaal gemaakt is, werkt u snel en gemakkelijk, want dat is een belangrijk kenmerk van álle Veveo-producten. En het resultaat mag gezien worden.

Goed schilderwerk staat of valt met een goede primer. En Veveo zou Veveo niet zijn, als er niet voor elk werk een primer op maat was. Voor een werkelijk weervaste afwerking op moeilijk bereikbare plaatsen waar u snel, heel snel resultaat wilt zien,
kiest u voor Celsor Speedprimer. Van deze uitstekend hechtende primer kunt u meerdere lagen op één dag aanbrengen, zodat u snel kunt starten met de afwerking. Op ruwe ondergronden is Celsor Ultra Primer de oplossing. Dankzij het hoge vullende vermogen en de goede elasticiteit werkt u er eenvoudig kleine oneffenheden mee weg. Een mooie vloeiing en een uitstekende dekking hebben deze primers gemeen. Zo maakt u er moeiteloos iets bijzonders van.